شما در حال مشاهده حالت خلاصه ای وب می باشد برای مشاهده ویدیو به صورت آنلاین از حالت “غیر خلاصه ای” استفاده کنید و یا در پایین همین مطلب به صورت مستقیم دانلود نمایید
استرالیایی که نمی شناسم!
ندا خانم ایرانی ۴ سال است در استرالیا به شدت مشغول کار است تا جایی که در رشته خود رتبه اول کل آن کشور را کسب کرد،حالا واقعیتی که خودش لمس کرده راتوضیح می دهد.
خانم دکتر نظران از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه سیدنی که ۲۰ سال است در استرالیا پزشک خانواده می باشند، این کلیپ را برای ۲۰۲۵ در مطب شان ضبط کردند که صمیمانه تشکر می کنیم.
بنا به نتایج یک پژوهش جدید یک سازمان غیر انتفاعی مستقل در استرالیا به نام Reconciliation Australia نژادپرستی در کشور در حال افزایش است.
این سازمان در پژوهش خود یافته است که تقریبا نیمی از جمعیت مردمان بومی و جزیره نشینان تنگه تورس در استرالیا به تازگی گونه هایی از نژادپرستی را تجربه کرده اند.
نوا پریس (Nova Peris) ورزشکار بومی و سیاستمدار پیشین استرالیایی است.
خانم پریس می داند که مورد تبعیض و آزار قرار گرفتن آنهم به دلیل رنگ پوست چه احساسی دارد. او در تشریح چنین حالتی می گوید:”خیلی ناخوشایند است و روحیه شما را تضعیف می کند. شما احساس می کنید که مورد چنین رفتار غیر انسانی قرار می گیرید به دلیل آنکه در این دنیا متولد شده اید”.
به گفته او این مشکلی است که حتی با رواج رسانه های اجتماعی، بدتر نیز شده است.
و البته او نیز تنها فردی نیست که چنین احساسی دارد.
سازمان غیر انتفاعی و مستقل Reconciliation Australia در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که نژادپرستی در حال گسترش است. این سازمان در نظرسنجی اخیر خود یافته است که 46 درصد از مردمان بومی استرالیایی، به گونه های مختلف نژادپرستی را ظرف شش ماه گذشته تجربه کرده اند. این عدد در حالی اعلام شده که درصد موارد تجربه نژادپرستی در دو سال قبل، 39 درصد بود. این در حالی است که تنها هجده درصد از جمعیت عمومی کشور عنوان کرده اند که نژادپرستی را در دوره مشابه تجربه کرده اند.
جاستین محمد (Justin Mohamed) ریاست اجرایی Reconciliation Australia می گوید این افزایش در تعداد موارد نژادپرستی را می توان با دو دلیل مرتبط دانست.
او می افزاید: “من فکر می کنم که ما امروزه بسیار بیشتر از گذشته درباره نژادپرستی و گونه های مختلف آن و البته در اماکن گوناگونی که می تواند رخ دهد آموزش دیده ایم. پس در نتیجه این موضوع در واقع بخش آموزش های مربوط به این پدیده را بزرگ تر می کند. اما بخش دیگر آن است که ما ظرف دو سال گذشته یعنی از زمانی که گزارش قبلی انجام شد، شاهد حوادث زیادی بوده ایم که در واقع مانند چرک خود را نمایان کرده و بیرون آمده اند”.
از سوی دیگر اتفاقاتی مانند “هو” کردن آدام گودز (Adam Goodes) بازیکن فوتبال استرالیایی، افزایش تنش ها پیرامون روز بیست و ششم ژانویه به عنوان “روز استرالیا” و منازعات کنونی پیرامون به رسمیت شناختن بومیان استرالیایی در قانون اساسی استرالیا نیز باعث شعله ور شدن بیشتر این آتش شده است.
و این در حالی است که خانم نوا پریس می گوید گفتمان موجود در کشور پیرامون حذف ماده بحث برانگیز Section 18C از “قانون تبعیض نژادی استرالیا” نیز به جامعه نژادپرست کمک کرده است.
او کی گوید: “آنها چه چیزی می خواهند بگویند که تا کنون نتوانسته اند به مردمان بومی بگویند؟ وقتی که رهبران سیاسی ما مانند نخست وزیران ما به پا می خیزند و می گویند دیگر بس است ما برای چه می خواهیم تا قوانین تبعیض نژادی را تضعیف کنیم؟ آیا به این دلیل است که ما می خواهیم تا به آن دسته از قوانین نفرت برانگیزانه و به تعصب، چراغ سبز نشان بدهیم؟”
با آنکه بسیاری از استرالیایی های شرکت کننده در این نظرسنجی گفته اند که استرالیا کشوری نژادپرست است اما اکثر آنهایی که از آنها سئوال پرسیده شده گفته اند رابطه بین این دو جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و فرهنگ مردمان بومی برای هویت ملی ما بسیار مهم است.
و این در واقع چیزی است که جاستین محمد (Justin Mohamed) ریاست اجرایی Reconciliation Australia آن را نشانه ای مثبت خوانده است.
او می گوید: “پیام روشن این موضوع آن است که کشور ما توسط بسیاری از استرالیایی ها به عنوان یک کشور نژادپرست دیده می شود و این چیزی است که ما می خواهیم آن را معکوس کنیم. و این عمل نیازمند تعهد عملی همه بخش های جمعی است”.
و از طرف ایشان به همه دوستان قول می دهیم که تولیدات بیشتری را در آینده از استرالیا برای شما تهیه نمایند.
دانلود ویدیو با لینک مستقیم | با حجم 9 مگابایت
راستي! براي دريافت مطالب جديد در کانال تلگرام خارج بدون فيلتر عضو شويد.
کانال ایتا
ادمین در ایتا