بی نظمی عدم احترام متقابل کره جنوبی گرانی

پارادوکس نابرابری کره جنوبی: عمر طولانی، سلامتی مطلوب و فقر

با وجود ارائه گزارشی مبنی بر اینکه نرخ امید به زندگی در کره جنوبی به 90 سال افزایش یافته، اما طبق داده های OECD تقریباً نیمی از شهروندان بالای 65 سال این کشور در فقر نسبی زندگی می کنند. این نظرسنجی نشان داد که 48.6 درصد از سالمندان کره جنوبی در سال 2011 در فقر بودند (به عنوان درآمد 50 درصد یا کمتر از متوسط درآمد خانواده) که بالاترین سطح در بین 34 کشور OECD است. این در حالی است که براساس گزارش های دیگر همین سازمان، کره جنوبی رتبه اول خودکشی را نیز به خود اختصاص داده است.
پارادوکس نابرابری کره جنوبی: عمر طولانی، سلامتی مطلوب و فقر
4.5 (90%) 4 votes
نابرابری در کره جنوبی
پارادوکس نابرابری کره جنوبی
حدود یک چهارم سالمندان در این کشور تنها زندگی می کنند و سطوح بالای انزوا و افسردگی منجر به افزایش چشمگیر خودکشی در بین آنها، از 34 نفر در هر 100000 نفر در سال 2000 به 72 نفر در سال 2010 شده است.
شین کوانگ یونگ، استاد جامعه شناسی در دانشگاه چونگ آنگ در سئول می گوید: «امید به زندگی در اینجا سریعتر از هر کشور دیگری در جهان رشد کرده است. اما سرعت پیری آنقدر سریع بوده که اکثر سالمندان اینجا در فقر نسبی زندگی می کنند.

بدون پس انداز و بدون حمایت خانواده

در پارک Tapgol در سئول، ده ها نفر برای دریافت ناهار رایگان صف تشکیل می دهند. بالای ورودی تابلویی قرار دارد که روی آن نوشته شده است: «شما امید ما هستید». کانگ سو یون، یک داوطلب در این مرکز می‌گوید این کافه که در تمام طول سال باز است، قبلاً به حدود 140 نفر در روز خدمات می‌داد، اما اخیراً تعداد آنها به بیش از 200 نفر رسیده است. او می‌گوید: «دلیل اصلی این است که اقتصاد در وضعیت بدی قرار دارد و افراد مسن همچنان برای یافتن کار در تلاش هستند. برای برخی، این تنها وعده غذایی است که در طول روز خواهند داشت. اگر آنها بچه ای ندارند که از آنها مراقبت کنند، ما همه آنها هستیم. در غیر این صورت باید در خیابان گدایی کنند.»
زنی که در اواخر دهه ۷۰ زندگی خود است، می گوید که نمی تواند از حقوق بازنشستگی خود استفاده کند. زن که از ذکر نام خودداری می کند، می گوید: «من برای غذای رایگان به اینجا می آیم. «فرزندانم نمی توانند به من کمک کنند، زیرا خودشان از نظر مالی در مضیقه هستند. من چیز زیادی نمی‌خواهم، اما مقداری پول بیشتر در هر ماه کمک بزرگی به من خواهد بود.»
خارج از کافه، در اطراف محله می توان زنان و مردان مسنی را دید که با دست فروشی ساعت‌های دست دوم ارزان قیمت، جواهرات و لباس‌هایی که روی پیاده‌روی اطراف پارک چیده شده‌اند، در پی کسب درآمد هستند. هرازگاهی، پیرمرد یا پیرزنی در حال کنار کشیدن گاری های دستی چوبی پر از انبوهی از مقوا و کاغذهای جمع آوری شده نیز مشاهده می شود.
کارگران سالمند در کره جنوبی
کارگران سالمند در کره جنوبی
کونتیس، از دانشکده بهداشت عمومی در امپریال کالج لندن، اذعان داشته که موافق وجود «تضادی آشکار» میان پیش‌بینی‌های برجسته امید به زندگی در کشور کره جنوبی و داده‌های فقر نسبی این کشور است.
در ادامه بخوانید  رتبه اول کره جنوبی در خودکشی
کیم، کهنه سرباز جنگی که نه تنها با وعده یکبار غذای رایگان در روز، بلکه به خاطر حس همدلی که زمانی در ارتش از آن برخوردار بوده، به پارک تاپگل جذب شده، می‌گوید: «در جامعه مدرن کره جنوبی عدالت یا انصاف وجود ندارد. بیشتر مردم دیگر به هموطنان خود اهمیت نمی دهند. این کشور از کار افتاده است.»
 ۲۰۲۵ اولین و تنها سایت تخصصی حقایق فیلتر شده جهان
راستی! برای دريافت مطالب جديد در کانال ایتای خارج بدون فيلتر عضو شويد.
کانال ایتا ادمین در ایتا

اطلاع از
avatar
wpDiscuz

سبد خرید شما

تمام دسته بندی ها