آمریکا

چرا در ایران ۱۶۳۶ و در آمریکا فقط ۱۹۲ نفر در انتخابات ثبت نام کردند؟

چرا در ایران ۱۶۳۶ و در آمریکا فقط ۱۹۲ نفر در انتخابات ثبت نام کردند؟
نظرتون چیه!؟

انتخابات

وضعیت نادرست ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری ایران امسال به اوج خود رسید و مردم با صف کشیدن کنار وزارت کشور رکورد ۱۶۳۶ نامزد را ثبت کردند. نمی دانم چرا قانون ثبت نام را آزاد گذاشته؟ ولی احتمال می دهم این هم از آن مواردی بوده که اگر می خواستند ثبت نام را محدود کنند، داد عده ای در می آمد که عدالت در خارج رعایت می شود ولی ما مسلمان ها عدالت نداریم!!
 اما روال کار در آمریکا چگونه است؟ در آمریکا اول هر نامزد یک برگه حاوی مشخصات خود را به اداره انتخابات فدرال Fec پست می کند. که طبق لینک زیر در آخرین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ تعداد ۱۷۴۸ نفر این فرم را فرستاده اند.
اما این افراد باید ۵ شرط برای ثبت نام قطعی داشته باشند:
لینک شماره 1
۱. حداقل سن ۳۵ سال
۲. متولد آمریکا
۳. حداقل ۱۴ سال زندگی در آمریکا
۴. باید اثبات کنید که حداقل ۵۰۰۰ هزار دلار (۲۰ میلیون تومان) برای تبلیغ خود به عنوان نامزد ریاست جمهوری خرج کرده اید یا همین مبلغ را موفق شده اید به عنوان کمک به پیروزی خودتان در انتخابات از مردم جمع آوری کنید.
۵. باید یک کمیته ۵ نفره شامل یک حسابدار را معرفی کنید تا آنها مسوول رسیدگی به درآمدها و هزینه های انتخاباتی شما باشند.
منبع:
لینک شماره 2
لینک کمکی
همین شرایط باعث می شود که تعداد بسیاری موفق به ثبت نام قطعی نشوند و لذا طبق لینک های زیر در انتخابات اخیر در ۲۰۱۶ فقط ۱۹۲ نفر ثبت نام قطعی شدند. اما این پایان ماجرا نبود…..

در ادامه بخوانید  تفکرهای دروغین
لینک شماره 3
شما تا مرحله قبل فقط ثبت نام کرده اید، ولی برای اینکه بتوانید اسم تان در لیست بیاید و مردم رای بدهند، باید از هر ایالت تعدادی امضا رسمی در حمایت از خود جمع کنید.
خوب دقت کنید! چون حد نصاب این امضاها در هر ایالت تفاوت می کند، شما در هر ایالتی که حد نصاب امضا را به دست آوردید اسم تان داخل لیست می رود و فقط مردم آن ایالت می توانند به شما رای بدهند. و به همین خاطر همانطور که در لینک زیر توضیح داده است در آخرین انتخابات آمریکا، از ۱۹۲ نفر نامزد فقط ۳۰ نفر توانستند حداقل در یک ایالت اسم شان داخل لیست برود.
لینک شماره 4
تعداد امضا در هر ایالت از چند ده هزار شروع و تا چند صد هزار می رسد.
منبع:
لینک شماره 5
یک وضع غیر منطقی در آمریکا که شاید در کمتر جای دنیا باشد این است که همانطور که در لینک بالا توضیح داده، اکثر افراد از این ۳۰ نفر نهایی، فقط در یک تا پنج ایالت اسم شان در لیست بوده و فقط ساکنان آن ایالت ها می توانستند به آنها رای بدهند نه کل مردم آمریکا!
 مهمترین اتفاقی که در آمریکا می افتد این است که عملا کسی جز دو نفر، یکی از جمهوری خواهان و دیگری از دمکرات ها و نهایتا یکی یا دو نفر دیگر، نمی توانند در تمام ایالت ها حد نصاب لازم را به دست آورده و نام شان در برگه رای بیاید و لذا هرگز کسی غیر از این دو حزب رئیس جمهور نشده است.
در دو لینک زیر می بینید که حتی احزاب سابقه داری مانند سبزها ، در انتخابات اخیر هم نتوانستند از همه ایالت امضا جمع کنند و عملا فقط کلینتون و ترامپ و یک نفر از حزب لیبرتین (که یک الکترال کارت هم به دست نیاورد) بودند که از همه ایالت ها حدنصاب لازم را به دست آوردند و اسم شان داخل لیست انتخابات رفت!!
لینک شماره 6
لینک شماره 7
 به نظر می رسد وقتی ما درباره آمریکا صحبت می کنیم نباید فکر کنیم که با کشوری مثل ایران طرف هستیم که در وهله اول یک کشور واحد است و در وهله دوم احزاب و اشخاص مختلفی هستند که می خواهند بر آن حکومت کنند.
ظاهرا آمریکا در وهله اول دو حزب است که قرار است بر تعدادی کشور مشترک المنافع (ایالت ها) حکومت کنند. و این نکته ای کلیدی در تحلیل قوانین و مسائل آمریکا باشد.
ما در تاریخ، کشوری به نام آمریکا نداشتیم. بلکه مناطق کوچکی در آن سرزمین هر کدام تحت سیطره حاکمان و سیستم خود بودند و دو حزب بزرگ این ها را با هم متحد ساختند و اسم هر کدام شان شد یک “ایالت” که تا حد خوبی مستقل هم باقیمانده اند. و تعدادی از آنها مثل شهرهایی از کالیفرنیا اول در مکزیک بودند و بعد ملحق به آمریکا شدند.
در آینده راجع به این وضعیت آمریکا بیشتر صحبت خواهیم کرد و به نظر می رسد اگر روزی برسد که افرادی خارج از دو حزب بتوانند امضا و رای به اندازه ای جمع کنند که برای آن دو خطرناک باشد، حتما قوانین هم تغییر خواهد کرد.
کانال ۲۰۲۵ را به دوستان خود معرفی کنید تا برای اولین بار خارج را بدون فیلتر ببینند.

 

راستي! براي دريافت مطالب جديد در کانال تلگرام خارج بدون فيلتر عضو شويد.
کانال ایتا ادمین در ایتا

 

اطلاع از
avatar
wpDiscuz

سبد خرید شما

تمام دسته بندی ها